18 springende punkter – tag pulsen på jeres undervisningskultur!

Hånden på hjertet, hvor gode er I til at skabe effektive læreprocesser med jeres interne undervisning?
Tænk hvis I kunne, lad os sige, fordoble såvel den umiddelbare læring som effekten i praksis af undervisningen … Hvad ville det betyde for jeres virksomhed?

Her får du chancen for at teste jeres undervisningskvalitet i forhold til 18 ’springende punkter’, når det gælder at omsætte intern undervisning til læring og effekt i praksis (det tager 2-3 minutter). Hvis I scorer 3 og 4 i de 18 punkter, så er I godt kørende og langt bedre end gennemsnittet af danske virksomheder. Scorer I primært 1 og 2 i de 18 punkter, så får I alt for lidt udbytte i dag i forhold til indsatsen, og I vil derfor kunne skrue gevaldigt op for læring og effekt med en målrettet indsats.

’18 springende punkter’ test

Print ud og kryds af, så får du det bedste overblik!

Okay, har du taget testen?

Hvad springer mest i øjnene? Hvilke mønstre kan du få øje på? Hvad gør I allerede rigtig godt? Hvor kunne det give allermest mening at sætte ind?

Hvis I gerne vil tage ’det næste skridt’ med henblik på at optimere læring og effekt, kan I i første omgang finde hjælp i forhold til alle 18 punkter i min bog ”Effektiv undervisning”. I skal også være velkomne til at bruge mig som sparringspartner og få mine bud på hvordan I kan skabe større effekt med jeres undervisning.

Træning af fagprofessionelle i at planlægge og gennemføre effektiv undervisning på jobbet

Effektoptimering af læringsaktiviteter