Gå hjem-møde om ’Effektiv undervisning’ for HR- og uddannelsesansvarlige tirsdag d. 9. januar 2018 kl. 15-17

Får I tilstrækkelig effekt af jeres interne undervisning, oplæring og formidling?
Mange virksomheder og organisationer får for lidt effekt af intern undervisning, mødeoplæg, oplæring o.l. Rigtig meget undervisning m.v. foregår som formidling af faglige budskaber, ofte baseret på PowerPoint og uden den store involvering af deltagerne. Det bliver hurtigt en tung omgang for deltagerne og det er ikke læringseffektivt. Tværtimod! Folk går tilbage på deres ’pind’ og fortsætter som de plejer.

Hvis undervisning m.m. skal skabe en forandring, så skal deltagerne arbejde aktivt med stoffet og undervisningen skal være fokuseret på at skabe den ønskede forandring i praksis. Det er dokumenteret mange gange. Det er bare ikke så ligetil for den enkelte leder eller medarbejder, der har fået opgaven med at undervise, holde oplæg eller oplære nye kolleger. Det kræver en basal indsigt i læreprocesser, det kræver de rette metoder og værktøjer, og det kræver lidt træning.

”Nøglemedarbejderne har oplevet stort udbytte af træningsforløbene med Troels Bom. Efterfølgende har vi fået rigtig gode tilbagemeldinger om den undervisning, de har stået for og om, at de enkelte kurser har bidraget væsentligt til den forretningsmæssige implementering.”
– Dorthe Engelhardt Christiansen, HR-Uddannelseskonsulent, ATP/ Udbetaling Danmark

”Vi har for alvor fået sat turbo på undervisningen i Storm Management A/S med det træningsforløb Troels Bom har gennemført med os. Det at arbejde så tæt på de konkrete opgaver, gav virkelig værdi for os. Undervisningen er blevet mere levende og mere brugbar for kunderne. Underviserne oplever større overskud, hver især, og får meget positive reaktioner fra deltagerne.”
– Ane Storm Ry, indehaver, Storm Management A/S

Det er en kunst at undervise effektivt. Det har jeg skrevet en bog om, en håndbog henvendt til ledere og medarbejdere, der underviser i forbindelse med deres job. Her kan du få en smagsprøve på bogen. Bogen giver læseren den forståelse og de metoder og værktøjer, der skal til for at skabe høj effekt med sin undervisning.

Bogen er baseret på mine 25 års erfaring med at træne ledere og medarbejdere i at undervise i en lang række virksomheder og organisationer. Her bliver ledere og medarbejdere trænet i at undervise på en sådan måde, at deres deltagere får den størst mulige læring og de bedst mulige betingelser for at overføre det lærte til anvendelse i praksis. Med andre ord: Effektiv Undervisning!

”En bog som bør stå på alle der undervisers hylder. Troels Bom ved hvad han taler om og gør svære ting nemme at forstå og bruge.”
– Lars Linderholm, Afdelingschef i Frivilligafdelingen i Ældre Sagen

”Hold da op, det er en fantastisk bog. Den er bare nem at læse og så er det skrevet på et dansk der er til at forstå. Selv de lidt svære og snørklede teorier er forenklet. Det er skønt at den også har en humoristisk vinkel og nogle eksempler der giver mening. Jeg har læst en del voksenpædagogiske teorier igennem årene, men har aldrig læst en bog der så direkte kan indramme det det handler om. Det er bare en god bog/ opslagsværk.”
– Vivi Halme, kursist på Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse på Kursustrappen Frederiksberg.

Kom om få en introduktion til ’Effektiv Undervisning’ og til hvordan I får større effekt at intern undervisning, oplæg, oplæring m.v.
Tid og sted: Tirsdag d. 9. januar 2018 kl. 15-17 på Akademisk Forlag, Vognmagergade 11, 1148 København K.

På mødet kan du købe bogen med rabat.

Du er velkommen til at tage en kollega med. Hvis det passer jer bedre, kommer jeg også gerne ud til jer og giver en introduktion.

Program for gå hjem-møde

  • Introduktion til ’Effektiv Undervisning’ og til hvordan I får større effekt at intern undervisning, oplæg, oplæring m.v.
  • ’Smagsprøver’ på de processer i undervisningen der gør forskellen
  • En udfordring til dig – og til din arbejdsplads!

Tilmelding: Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til troels@troelsbom.dk og oplyse om dit navn og organisation.
Du kan læse mere på troelsbom.dk, her kan du også følge min blog om undervisning, læring m.v., eksempelvis indlægget om ’kunsten at undervise effektivt’.

De bedste hilsner

Troels Bom