- DIT NÆSTE VIGTIGE SKRIDT -

Karrierer- og livssparring

Og få mere at vide

Personlig sparring

Nærværende og indlevende personlig sparring. Jeg hjælper dig til at fokusere på dine styrker og ressourcer og til at finde frem til de skridt du gerne vil tage inklusive at finde modet til at gøre det.

Igennem de senere år har jeg i mange omgange hjulpet gode mennesker til at tage vigtige skridt i deres liv. Mit indtryk er at folk oplever mig som lyttende, uhøjtidelig, engageret, tillidvækkende og anerkendende.

Min bestræbelse går på at gøre dig ’god’, altså hjælpe dig med at fokusere på og værdsætte alt det du har med ’i bagagen’ som du kan bruge som trædesten når du gerne vil tage vigtige skridt i dit liv, arbejdsmæssigt og personligt og alt derimellem – og hjælpe dig med at tune dig ind på en retning, hvor du for alvor er tro mod dig selv og hvor du folder de kvaliteter og ’ambitioner’ ud, der endnu ikke har fået den plads de skal have i dit liv.

— Vil du vide mere? —

Du er velkommen til at kontakte mig